Samsung Galaxy Book este o tabletă cu design elegant şi hardware puternic, care promite o experienţă mobilă de cea mai bună calitate, atât la birou cât şi acasă.
Galaxy Book vine cu ecrant TFT LCD de 10,6” sau ecran Super AMOLED de 12”, respectiv setul de tehnologii premium Galaxy:
HDR (High Dynamic Range) pentru conţinut video
Samsung Flow: Samsung Flow – utilizează verificarea biometrică şi poate conecta două dispozitive mobile pentru transfer de fişiere. De asemenea, acesta sincronizează notificările, astfel încât utilizatorii să nu rateze niciun mesaj important fie că utilizează smartphone-ul sau tableta.
Accesoriu S Pen cu un design nou: Pentru o experienţă naturală de scriere, noul S Pen are un vârf cu dimensiuni mai reduse, de 0,7 mm, şi o sensibilitate ridicată la presiune. S Pen-ul dispune de asemenea de funcţii utile precum Screen Off Memo pentru notiţe rapide, PDF Annotation pentru editare simplă şi instrumente avansate de desen.
Tabletele Samsung Galaxy Book oferă cameră foto de 13 MP cu autofocus, cameră frontală de 5 MP, spaţiu de stocare expandabil şi o baterie care poate susţine până la 10.5 ore timp de redare video.
Dispozitiv cu design 2-in-1, Galaxy Book poate fi utilizat împreună cu tastaturi Pogo, fără a avea nevoie de încărcare separată sau alte operaţiuni de conectare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here