Lenovo lansează pe piaţa din România Legion Y520, dedicat gamerilor care îşi doresc mobilitate fără a face compromisuri în ceea ce priveşte performanţa şi experienţa de joc.
Laptopurile de gaming Lenovo Legion Y520 au o grosime de 25,8 milimetri, cântăresc 2,5 kg şi sunt disponibile în România în mai multe configuraţii cu ecranul de tip IPS AG (slim) cu diagonală de 15,6”, până la 8 GB memorie RAM şi procesoare din familia Kaby Lake – până la i7-7700HQ.


În funcţie de bugetul alocat, cumpărătorii pot alege un accelerator Nvidia, fiind suportate modele până la seria GeForce GTX 1050Ti, cu 4 GB memorie video.
Sunetul este redat cu ajutorul a doua boxe de 2W, semnate de Harman şi asistate cu tehnologie Dolby Audio Premium. De asemenea, design-ul acestui laptop de gaming încorporează o tastatură iluminată (culoare roşie), adaptată pentru sesiunile de gaming din timpul nopţii.
Una dintre problemele des întâlnite în sesiunile de gaming lungi este supraîncălzirea echipamentelor. Lenovo Legion Y520 adresează această problemă prin intermediul unor ventilatoare şi aerisiri special concepute în apropierea plăcii grafice şi procesorului. În plus, jucătorii care vor să-şi înregistreze sesiunile de gaming pot apela la Lenovo Nerve Sense, un „centru de comandă” care cuprinde o varietate de comenzi: înregistrare in-game, controlul priorităţii conexiunii la internet, ajustarea setărilor audio, setări pentru tastatură şi ajustarea setărilor pentru ventilaţia laptopului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here