Samsung a ales să prezinte în cadrul Mobile World Congress noua sa tabletă cu Android Galaxy Tab S3, care doreşte să ofere o alternativă la iPad Pro-ul de la Apple. Se pare însă că Apple are deja un răspuns la acest model, despre care am tot auzit zvonuri în ultimele câteva luni, iar lansarea noii tablete pare să fie iminentă. Noile informaţii neoficiale despre aceasta sugerează că lansarea este programată pentru săptămâna viitoare, însă momentan nu a fost confirmat un eveniment dedicat anunţului.
MacRumors, o sursă reputabilă de informaţii despre dedesubturile companiei Apple, susţine că a primit informaţii de la o sursă familiarizată cu liniile de aprovizionare de componente pentru asamblarea tabletelor, care susţine că înainte de finalul lunii, noua linie de dispozitive iPad Pro va ajunge pe rafturile magazinelor.
Se pare că Apple pregăteşte lansarea a trei noi modele de tablete high-end, în toate cele trei mărimi deja exsitente. Odată cu reîmprospătarea hardware-ului intern, cu un nou chipset performant, mai multă memorie RAM şi probabil un display îmbunătăţit, sunt aşteptate şi noi linii de design, însă nu acesta va fi momentul în care modelul „mediu” de 9,7 face trecerea la 10,5”, cum se aude de ceva vreme. Acel model ar putea fi programat pentru o lansare în toamnă, după apariţia noilor modele de iPhone. Toate modelele Pro vor fi compatibile cu Apple Pencil şi cu accesoriile care se conectează pe Smart Connector.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here